quiromassatge

El treball manual, pacient i a consciència de les zones corporals afectades ens permet donar solució i millora a molts problemes i molèsties físiques que els medicaments no sempre fan desaparèixer del tot, malgrat disminuir-ne els símptomes i el dolor.

Cal treballar la musculatura adequadament i continuar després el tractament –aprofitant la major elasticitat i rec sanguini que el nostre massatge li ha donat- amb els estirament i/o manipulacions que descarreguin i descomprimeixin definitivament l’àrea corporal que estem tractant. Amb l’ajut de calor local per infra-rojos, elctro-teràpia TENS i l’aplicació de cremes i olis amb propietats medicinals, augmentem encara més l’efectivitat i beneficis dels nostres massatges.

Donem així tractament i alleugeriment en episodis de contractures musculars, tendinitis, dolors articulars, lumbàlgies, cervicàlgies i tota classe de dolors d’esquena. Tanmateix, complementem amb el nostre treball qualsevol programa de Rehabilitació Funcional o de Recuperació Post-Quirúrgica.

Ampli horari a escollir. Demana’ns cita, et sentiràs millor!

 

Scroll to top