drenatgeEl drenatge limfàtic manual és una tècnica tan eficaç com poc coneguda. Amb maniobres pausades i suaus que es repeteixen en una pauta i sentit específics per a la zona corporal que s’està treballant, s’estimula i es millora el funcionament del sistema limfàtic del nostre cos.

El sistema limfàtic és l’encarregat d’aportar a les cèl·lules l’oxigen i els nutrients que el sistema circulatori transporta a la sang. Després, mitjançant la seva xarxa de capil·lars i ganglis limfàtics (precisament el que estimulem i treballem amb el drenatge limfàtic) retorna a la sang les restes del metabolisme cel·lular en una veritable funció de neteja i desintoxicació dels teixits. El seu bon funcionament és dins, fonamental per a l’organisme, i és essencial per al sistema immunitari i defensiu del cos, que distribueix els glòbuls blancs i LINFOCITS mitjançant el corrent limfàtic.

És per això que el drenatge limfàtic manual s’utilitza tant, i tant eficaçment, en tractaments post-quirúrgics i de recuperació: accelera i facilita la curació dels teixits danyats o malalts afavorint-ne la seva regeneració.

A efectes pràctics –i més visibles- el drenatge limfàtic manual és el tractament terapèutic a escollir en casos de cel·lulitis, diversos transtorns cutanis (acne, eritemes,...), retencions de líquids, cames inflades i pesades, etc.Poc o res té a veure una sessió de drenatge limfàtic manual amb una de quiromassatge, es busquen efectes diferents amb diferents maneres de treballar el cos. Els resultats però, els sentiràs a nivell de benestar i salut. Gaudeix-ne! Ho tens al teu abast.

Scroll to top