DansaEndinsDansa Endins dóna nom a un singular i molt personal projecte artístic nascut del desig de difondre i compartir, arreu i amb tothom, la Dansa Contemporània.

Des del principi, el seu creador i impulsor Pere Camps, ha treballat en la recerca i evolució d’un llenguatge expressiu propi dins el món de la Dansa Contemporània, que dotés de sentit i contingut les seves creacions coreogràfiques, fent-les –alhora que estètiques i visuals- suggeridorament entenedores i comunicatives pel públic més divers i heterogeni possible.

Amb aquesta intenció, Dansa Endins, ha dut a terme durant tots aquests anys, multitud d’actuacions, “performances”, col·laboracions i espectacles en tota mena d’espais i escenari, dins i fora de Vilanova. Actualment el propi local del Centre Gimnàstic Vilanova, habilitat convenientment com a “petit teatre”, acull regularment aquests espectacles de Dansa Contemporània.

PereDansa

Dansa Endins posa a la teva disposició alguns dels seus treballs en aquesta mateixa pàgina web. Coneix-nos!

Aquí mateix tindràs puntual informació al teu abast dels pròxims espectacles i actuacions que Dansa Endins porti a terme. Segueix-nos, t’esperem!

Tornar enrere

Scroll to top