rehabili

Al CGV tenim els recursos, els coneixements i l’experiència de gairebé 30 anys de treball per a poder recuperar a totes aquelles persones que ho necessitin (sempre en funció de les afectacions físiques que presentin).

Rehabilitar Funcionalment significa tornar a capacitar físicament a una persona per a que pugui portar una vida el més “normal” possible (desplaçar-se autònomament, fer per si mateixa les tasques diàries més habituals i moure’s amb soltesa sense sentir-se excessivament limitada o en situacions d’inferioritat).

Al CGV ajudem de forma eficaç i solvent a recuperar-se físicament de períodes d’immobilització total o parcial per fractures òssies, operacions quirúrgiques, accidents laborals o de trànsit, malalties o afectacions físiques de qualsevol causa o índole.

Sempre i en tots els casos existeix la manera de treballar i estimular una zona corporal per afectada que es trobi. Per a això adaptem, modifiquem o inclòs podem crear exercicis a mida per a cada cas en particular. Utilitzant tècniques d’estiraments i mobilitzacions passives facilitem aquests primers dies d’exercici, per a després anar progressivament ampliant el rang d’autonomia dels exercicis a realitzar i la seva complexitat.

Explica’ns el teu cas i deixa’ns veure com et podem ajudar. Et sorprendràs!

Tornar enrere

Scroll to top