prensa

Per arribar a aconseguir determinats resultats es necessiten programes d’entrenament específicament dissenyats per a això, i sobretot, treballar-los de la manera més eficaç i objectivament dirigit a aconseguir-los.

Els mateixos exercicis produiran diferents resultats en funció de la intensitat amb que els treballis, del temps de descans entre ells, de com els combinis entre si, de la correcció amb que els executis, de la teva dieta i activitat diària,... Masses factors a tenir en compte per a tot aquell que no sigui expert en la matèria!

Probablement necessites un Entrenament Personal i “a mida”:

 

  • Si ets un esportista en actiu que no veu progressar suficientment i com volgués el seu rendiment físic.

  • Si vols preparar-te de la millor manera possible per a unes proves físiques de selecció (bombers, policia,...) o per a participar en alguna competició o prova esportiva de cert nivell d’exigència.

  • O si senzillament, no et sent amb suficient voluntat i motivació com per seguir per tu mateix/a un programa d’entrenament i creus que ho treballaries millor amb l’ajuda d’un professional.

Sigui el qui sigui la raó, els nostres entrenaments personals et garantiran sempre els millors resultats possibles. Consulta’ns i parlem del que necessites, sabem com ajudar-te!

Tornar enrere

Scroll to top