nen

És en la infància, més que en qualsevol altra etapa de la nostra vida, quan més es vinculen i s’interrelacionen entre si el desenvolupament de les nostres aptituds físiques amb el de les nostres capacitats psíquiques i mentals.

Al CGV treballem des de fa anys amb la col·laboració de mestres de l’escola, logopedes, psicòlegs i educadors, implementant eficaçment el seu treball amb el nostre. Avui, ens omple de satisfacció poder haver ajudat a tant i tants nens i nenes en tan delicada i important tasca.

Sabem que AJUDAR A UN NEN ÉS AJUDAR TAMBÉ A L’ADULT EN QUE ES CONVERTIRÀ, per això tractem cada cas amb tota la nostra experiència, atenció, afecte i dedicació. Des d’un sol any d’edat en endavant, ens adaptem a les necessitats particulars de cadascun dels nostres petits esportistes, barrejant adequadament exercici i joc, joc i exercici.

Vine a veure’ns si al teu fill/a, per les seves condicions físiques actuals (falta de força, mala coordinació, poca resistència o habilitat....) li costa arribar al nivell dels seus companys d’escola i això li causa frustració i inseguretat en si mateix/a. L’ajudarem.

Consulta’ns, també, si a causa de qualsevol problemàtica, disfunció o retard físic o psíquic, el teu fill/a necessita d’una atenció més adaptada i individualitzada que la que rep. L’ajudarem a progressar al seu ritme i en funció de les seves possibilitats, i millorarà en tots els aspectes.

Tornar enrere

Scroll to top