gimnastic

Posar-te en forma?...

Amb les nostres classes de "Gimnàstics" ho tens fàcilment al teu abast d'una manera sana, equilibrada, completa i divertida!
Sessió darrera sessió treballem i potenciem globalment la força, la resistència, la flexibilitat i la coordinació corporal amb exercicis segurs, sans i eficaços que et faran sentir visiblement millores al teu cos, sense risc de lesions, ni dels indesitjats efectes que a mitjà i llarg termini produeixen a la nostra esquena i articulacions certes pràctiques esportives.
Com et dèiem, la Salut és la nostra raó de ser, i per això, a les nostres classes de "Gimnàstics" posem sempre especial atenció en la correcta execució dels exercicis i l'adequada col·locació corporal per a ells.
Un complet escalfament inicial, un treball cardiovascular progressiu, exercicis "localitzats" per a aquelles zones (glutis, abdomen i adductors, especialment) que necessiten major atenció i uns estiraments finals ajustats a tot el treball realitzat durant la sessió, conformen a grans trets les nostres classes de Gimnàstics.

T'animes?...

Tornar enrere

Scroll to top