traccion axial liberar disco thumb e2Les nostres classes d'ESTIRAMENTS i RECOL·LOCACIÓ CORPORAL tenen com a principal objectiu la millora i el ple manteniment de les capacitats funcionals del nostre cos a partir de la cura i protecció de la columna vertebral.
Això és possible amb "estiraments" que descomprimeixen eficaçment els discos inter-vertebrals i amb exercicis de reeducació postural i de potenciació dels principals grups musculars que donen suport a la columna vertebral i a tota l'esquena en el seu conjunt amb el treball acurat de la Musculatura Paravertebral i dels Músculs Abdominals utilitzant diferents tècniques de contraccions aíllades, isomètriques i/o hipo-pressives que garanteixen l'exercici més complet sessió rere sessió. Tot això es complementa amb un minuciós i estudiat treball de distensió i relaxació de totes aquelles zones corporals que més freqüentment pateixen de rigidesa, sobrecàrregues musculars i excés de tensió per estrès, esforç laboral i/o postures inadequades. Els efectes de tot aquest treball són immediats i evidents en salut i benestar.
Per fer-les encara més accessibles, les nostres sessions d'ESTIRAMENTS estan expressament dissenyades per poder adaptar els seus exercicis a les necessitats i estat físic de cada persona que les realitza, amb un seguiment personal i proper durant la classe. Les persones més joves poden així corregir i prevenir futurs problemes d'esquena. Les persones adultes i també de la tercera edat, experimenten en poc temps una millora en el seu estat físic que els dóna major qualitat de vida i benestar.
Sentiràs la diferència des de la primera sessió!... Et convidem a venir i comprovar-ho, personalment i sense cap cost, amb una demostració individual de pocs minuts que et permetrà apreciar en el teu propi cos els efectes beneficiosos de les nostres classes d'estiraments.
Truca'ns, o vine a veure'ns.

Tornar enrere

 

Scroll to top