correctivaColumnaEspecialment important durant l’etapa de desenvolupament i creixement de l’adolescent, la GIMNÀSTICA CORRECTIVA busca prevenir i/o sanar (o almenys disminuir) les dismetries o desenvolupaments desiguals en diferents parts dels cos –habituals en certs períodes de creixement- així com els efectes indesitjats d’un desenvolupament anòmal de la columna vertebral (escoliosi, hipercifosi, hiperlordosi,....), o qualsevol altra deficiència corporal que pugui donar-se en l’adolescent (zona pectoral enfonsada, genolls desalineats, etc....)

I diem que és especialment indicada i important durant l’adolescència perquè és llavors, precisament, quan més se solen produir aquestes problemàtiques i, simultàniament, quan més a temps s’està de tractar-les amb garanties en estar encara en període de formació el cos, i ser per tant més receptiu als tractaments i exercicis amb que es treballi. Destacar, a més, que els resultats que s’obtinguin en aquesta etapa de creixement, beneficiaran a aquesta persona durant la resta de la seva vida.

En el cas de tractar-se de persones adultes, la Gimnàstica Correctiva tindrà com a principal objectiu limitar i disminuir els efectes patològics propis del pas dels anys, de processos degeneratius, dels efectes adversos físicament de certes professions, etc.

Després d’un estudi minuciós i exhaustiu de cada cas, al CGV procedim a dissenyar un pla d’exercicis a mida. Potenciem uns músculs, allarguem altres, exercicis diferents pera un costat i un altre del cos. La Gimnàstica Correctiva és un delicat trencaclosques les peces del qual s’han d’encaixar amb summa cura i coneixement.

Asseu-te i parlem del teu cas.

Tornar enrere

Scroll to top