hipopressius2

Els exercicis HIPOPRESSIUS o GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA constitueixen un sistema alternatiu de tonificació , reforçament i re-educació de la musculatura de la nostra faixa abdominal i sòl pelvià ideat i concebut pel Dr. Caufriez.

Cal recordar que la faixa abdominal i el sòl pelvià son el conjunt de músculs que protegeixen i sostenen els nostres principals òrgans interns, essent-ne element indispensable en el seu correcte funcionament. Quan aquesta musculatura no exerceix la seva funció adequadament la nostra salut se'ns ressenteix a molts i diferents nivells, des de problemes d’esquena a incontinència urinària o disfuncions digestives, entre d’altres.

Indicades molt especialment per al cos de la dona (excepte en cas d’estar embarassada o patir de híper-tensió arterial) les nostres sessions d’HIPOPRESSIUS et garanteixen la supervisió «persona a persona» que aquesta tècnica necessita (col·locació corporal correcta, comprensió dels exercicis a realitzar, la respiració com a element primordial, el ritme d’execució adequat a cada persona, etc...) per tal de gaudir de tots els seus beneficis positius sobre la nostra salut.

Treballant-los amb nosaltres, els exercicis HIPOPRESSIUS t’ajudaran a:

  • Disminuir el perímetre de la cintura.

  • Alleugerir o eliminar problemàtiques de dolor d’esquena i/o posturals.

  • Tractar i prevenir les distensions del sòl pèlvic i les seves molestes conseqüències.

  • Etc...

VINE INFORMA’T EN PERSONA.

CLASSES OBERTES A TOTHOM. NO ÉS NECESSARI MATRICULAR-SE AL GIMNÀS.

NOUS HORARIS BEN AVIAT. 

Tornar enrere

Scroll to top