logoTitolDANSA com a llenguatge visual. DANSA que, com tota forma d'Art, partint d'una íntima creació personal, es multiplica després en tots aquells que la comparteixen.
Les nostres classes de Dansa Contemporània posen al teu abast tot un món per descobrir: el de la teva pròpia sensibilitat. Emocions, vivències, sensacions que cobren vida a través d'unes mans, un gest, una mirada o un estilitzat moviment que flueix de tu.
De mica en mica, aprendreu a manejar el teu cos amb sentit i intenció. Prendràs consciència de l'espai que t'envolta; de la música que arribarà a formar part de tu, de la poesia passatgera del teu moviment i el significat dels teus gestos.
Dirigides especialment a persones adultes, les nostres classes es desenvolupen mitjançant un progressiu treball coreogràfic que et permetrà avançar pas a pas en la teva formació com a ballarí/na al mateix temps que sents créixer la teva pròpia personalitat artística.

"Dansa Endins", la nostra petita companyia, treu a la llum tot aquest enriquidor treball artístic posant a l'abast de tothom qui s'interessi pel món de la Dansa Contemporània. T'agradaria veure el nostre treball? Entra i pren seient, comencem!...

Clica en aquest enllaç per a veure alguns dels nostres treballs:

- Canal Youtube Dansa Endins.

- Instagram Dansa Endins.

 

Actuació cia. Dansa Endins al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

Tornar enrere

Scroll to top